Hercogs ēdienkarte

Uzkodas

Ceptas jūras ķemmītes ar violeto kartupeļu biezeni,
granātābolu želejas biezeni un karija mērci
ķiploki, sīpoli, salds krējums, sviests, timiāns – 7, 14
13,00 EUR


Baklažāna tartars
maizes grauzdiņš, kaperi, kornišoni, kreses,
sīpoli, paprika, ķiploki, tomāti – 1
9,50 EUR

Salāti

Garneļu avokādo salāti ar mango un bazilika aioli
salātlapas, parmezāns, ķiršu tomāti, gurķis, redīsi, kreses – 2, 3, 7, 10
11,50 EUR

Burrata ar tomātiem, rukolu un amaretto etiķa mērci
tomāti, rukola, olīvas, spināti, balzamiko, kreses – 7
8,50 EUR

Zupas

Namatēva aukstā zupa ar marinētām tīģergarnelēm
kefīrs, skābais krējums, dilles, kinza,
saldais čili, lociņi, redīsi, kreses – 7, 2
8,50 EUR

Hercoga “Pho” zupa ar liellopu
liellopa lāpstiņa, rīsu nūdeles, baziliks, koreandrs, laims, čilī, Sriracha mērce, Hoisin mērce, sīpoli – 4, 6
9,50 EUR

Pamatēdieni

Jēra karē zaļumu garozā ar zaļo zirnīšu-piparmētru biezeni, marinētiem sīpoliem, ķiploku aioli, ceptiem sezonas dārzeņiem un sarkanvīna mērci

bietes, burkāni, sparģeļi, parmezāns, kreses, Pak Choi, rīvmaize-1,7,10
29,00 EUR

Karaliskā poke bļoda:
suši rīsi, ola, gurķi, korejas burkāni, zemesriekstu mērce,
avokado, redīsi, sezama sēklas, zaļie lociņi, teryaki wok
mērce, sojas pupas-2,3,4,5,6,7,11
– ar ceptu lasi 12,50 EUR
– ar marinētām garnelēm 12,50EUR
– ar grilētu vistu 9,90EUR
– ar halloumi sieru 12,50EUR

Deserts

Pavlova ar marakujas krēmu, svaigām ogām un zemeņu mērci
olu baltumi, filadelfijas krēmsiers, pūdercukurs, laima sula – 3, 7, 8
6,90 EUR

Tunča tartars ar avokado salsu un marinētām jūras aļģēm
paipalu ola, bazilika majonēze, sezama sēklas – 1,3,4,10,11
11,50 EUR

 

Laša tartars ar avokado salsu un marinētām jūras aļģēm
dārzeņu čipsi, kaperi, paipalu ola, bazilika majonēze – 1,3,4,10,11
11,50 EUR

 

Liellopa filejas tartars
ķiploku aioli, tomātu džems, briedinātas sinepju sēklas, paipalu ola, marinēts gurķis, sinepes, kaperi, sīpoli – 1,3,10
11,50 EUR

Grilēts astoņkājis ar garšaugu kvinoju, ķiploku aioli, paprikas biezeni, marinētām jūras aļģēm – 3,10,14
13,90 EUR
 


Mīdijas Provansas gaumē (1kg)
mīdijas, baltvīns, saldais krējums, dārzeņi, zaļumi, kartupeļi fri – 7,9,14
18,50 EUR

 

Kartupeļu pankūkas ar mazsālītu lasi un zaļumu krējumu
tomāti, gurķi, redīsi, salātlapas – 1,3,4,7
11,50 EUR

 

Zivju un jūras velšu plate
kalmāri cepti čili sviesta glazūrā, mazsālīts lasis, kūpināta sviesta zivs, panētas garneles, mīdijas, marinētas jūras aļģes – 1,2,3,4,7,9,11,14
25,00 EUR

Uzkodu plate
ķiploku grauzdiņi, kartupeļi fri, pavasara rullīši, grauzdēts bekons, marinēti dārzeņi, čederas siera mērce – 1,3,7
18,00 EUR

 

Vīna uzkodu plate
vīģu džems, ogas, vīnā izturēts kazas siers, zilais siers, kamambērs, čederas siers, grisini – 1,5,7,8
25,00 EUR

Krāsnī cepta plekstes fileja ar burkānu biezeni, ceptiem sezonas dāzeņiem un baltvīna-sinepju mērci
salikornija, pak choy, baltie sparģeļi, ķirštomāti – 7,1,4
17,00 EUR

 

Krāsnī cepta laša fileja ar biešu biezeni, ceptiem sezonas dārzeņiem un “Bearnaise” mērci
salikornija, pak choy, baltie sparģeļi, ķirštomāti – 1,4,7
17,00 EUR


Grilēts rozā tunča steiks ar ceptiem sezonas dārzeņiem, ananāsu salsu un ponzu-sezama mērci
burkāni, salikornija, pak choy, balie sparģeļi, bietes, ķirštomāti, zemesrieksti – 4,5,6
23,00 EUR

Krāsnī cepts kukurūzas cālis ar burkānu biezeni, ceptiem sezonas dārzeņiem un “Bearnaise’ mērci – 7,1,4
12,90 EUR

 

BBQ Cūkgaļas ribiņas
ar krāsnī ceptu gril kartupeli pildītu ar bekona-maurloku krējumu, lapu salātiem un grauzdētiem sīpoliem – 7
17,50 EUR


Grilēts teļa karē ar tomātu, rukolas salātiem un ceptiem Agata mini kartueļiem (350g)
 – 7
29,00 EUR

 

Spānijas liellopa filejas steiks ar ceptiem mini kartupelīšiem, sezonas dārzeņiem un sarkavīna mērci (200g)
burkāni, salikornija, pak choy, baltie sparģeļi, bietes, ķirštomāti, zemesrieksti – 4,5,6
25,00 EUR

Sautēti liellopu vaigi
kartupeļu biezenis, marinēti sīpoli, sarkanvīna mērce – 7
12,90 EUR

 

Jēra apakšstilbs lēni gatavots zr turku zirņu, dārzeņu sautējumu un sarkanvīna mērci – 7
17,50 EUR

Veģetārie pamatēdieni

Risotto ar grilētiem sparģeļiem un spinātiem – 7
10,50 EUR

 

 

Ravioli pildīti ar baravikām, siera-trifeļu mērci – 1,7
13,50 EUR

 

 

Cepti auna zirņi ar dārzeņu ratatuju – 7
10,50 EUR

Lapu salāti ar grilētu tunča fileju un mango-gurķu salsu
zemesrieksti, sīpoli, koriandrs, baziliks – 4,5
11,50 EUR

 

Kalmāru salāti mango-čilī sviesta glazūrā
redīsi, tomāti, gurķi, salātlapas – 1,2,7,14
13,50 EUR

 

Liellopa fileja ar lapu salātiem un “Mella Balsam” etiķa glazūru
redīsi, tomāti, zemesrieksti, ziedkāposti, lēcas, kvinoja – 5
13,50 EUR

Cēzara salāti
salātlapas, parmezāna siers, maizes grauzdiņi, ķiršu tomāti, anšovu mērce – 1,3,2,4,7,10
– ar vistas gaļu 8,50 EUR
– ar bekonu 8,50 EUR
– ar garnelēm 11,50 EUR

Zivju zupa norvēģu gaumē
Dārzeņi, lasis, mīdijas, asaris, tīģergarneles, tomāti, saldais krējums – 7,2,4,9
11,50 EUR


Bagātīgā putnu gaļas minestrone
Csīpoli, burkāni, kalē, savojas kāposts, selerija kāti, pupiņas, tomāti, tītara fileja, vistas šķiņķis – 7,9
8,50 EUR

Olu nūdeles vai rīsu nūdeles

1,3,6,11,9
– ar garnelēm 13,20EUR
– ar vistas fileju 10,50 EUR
– ar liellopa gaļu 13,20 EUR
– ar dārzeņiem 10,50 EUR

“Angus” liellopa gaļas burgers ar čederas-jalapeno mērci
‘’Brioche” maize, karamelizēti sīpoli, kaltētu tomātu aioli, marinēts gurķis, tomāti, salātlapas, frī kartupeļi – 1,3, 7,10
13,50 EUR


“Beyond meat” burgers ar kartupeļiem “fri”
“Brioche”maize, karamelizēti sīpoli, čedara siers, kaltētu
tomātu aioli,avokado, tomāti, salātlapas – 1,7,10,3,6
13,50 EUR


Grilētas vistas filejas burgers ar Jack
Daniel mērci un kartupeļiem ”frī ”
maize “Brioche”, karamelizēti sīpoli, saulē
kaltēti tomātu aioli, rukola, čedaras siers,
tomāti, avokado – 1,7,10,11,3,6
10,50 EUR

“Agata mini” kartupeļi ar spinātiem, cepti ķiploku sviestā 7
4,50 EUR

Cepti sezonas dārzeņi, spināti, zaļumi 
4,50 EUR

Kartupeļu biezenis 7
4,50 EUR

Tumšās šokolādes fondants ar zemeņu želejas biezeni un ķiršu saldējumu –  1,3,7,5
6,90 EUR


Mūsu mājas siera kūka ar zemeņu želejas biezeni, laima sorberu un ogām – 1,3,7,5
6,50 EUR

 

Vaniļas creme brulee ar ogām – 1,3,5,7
6,50 EUR

 

 

Čia sēklu pudiņš ar mango mērci 
6,50 EUR

Vistas buljona zupa ar nūdelēm

4,90 EUR

Krāsnī cepts lasis ar ķiršu tomātiem un kartupeļu biezeni

6,90 EUR

Pašu gatavotie vistas filejas nageti ar frī kartupeļiem un dārzeņiem

5,90 EUR

Vistas filejas karbonādīte panējumā ar kartupeļu biezeni un dārzeņiem

 

5,90 EUR

Tītara gaļas kotlete ar kartupeļu biezeni un dārzeņiem

5,90 EUR

 

Čīzburgers ar pašu gatavoto liellopa kotleti un frī kartupeļiem

5,90 EUR

 

Spageti ar gaļas bumbiņām tomātu mērcē un parmezānu

5,90 EUR

 

Biezpiena plācenīši ar karameļu mērci un svaigām ogām

5,50 EUR

 

Beļģu vafeles ar karameļu mērci un plombīra saldējumu

5,50 EUR

 

Saldējuma izlase ar konfektēm
5.50 EUR

  1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši)
  2. triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti
  3. Vēžveidīgie un to produkti
  4. Olas un to produkti
  5. Zivis un to produkti
  6. Zemesrieksti un to produkti
  7. Sojas pupas un to produkti
  8. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)
  9. Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch)
  10. Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti
  11. Selerijas un to produkti
  12. Sinepes un to produkti
  13. Sezama sēklas un to produkti
  14. Lupīna un tās produkti
  15. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10mg/kg vai 10mg/l
  16. Gliemji un to produkti

Banketa piedāvājums-aukstais galds
cena no personas 20,00 EUR
Minimums 10 personām 

Uzkodas/plates/salāti
Mazsālīts lasis uz mini kartupeļu pankūciņu ar bazilika aioli un briedinātām sinepju sēklām

Ķilava ar biezpiena-zaļumu krēmu, marinētiem sīpoliem uz tumšās maizes grauzdiņa

Liellopa rostbifs ar čipotle un briedinātām sinepju sēklām uz tumšās maizes grauzdiņa

Grilēta vistas fileja ar paipalu olu, cēzara mērci un kaperiem uz gaišās maizes grauzdiņa

Avokado muss ar ceptu batāti groziņā ar tomātu džemu

Gaļas plate/vārīta liellopa mēle, prošuto, čorizo, vistas fileja marinādē, liellopa rostbifs, marinēti dārzeņi

Zivju plate/garneles butterfly,  kūpināta sviesta zivs, mazsālīts lasis, mazie kalmāri cepti saldajā čilli mērcē, mīdijas, ķiršu tomāti, redīsi

Ceptas bietes ar lapu salātiem cidoniju mērcē ar kazas sieru

Kraukšķīgā pīles konfita  salāti  sezama-sojas mērcē ar redīsiem, zemesriekstiem, ķiršu tomātiem,   svaigu gurķi un sezama sēklām.

Cēzara salāti ar garnelēm

Banketiem uz vietas restorānā – papildus 10% apkalpošana
Morss: 3,50 EUR/litrs       
Citronūdens ar piparmētrām un ingveru–3,50 EUR/1,5 litri 
Kafija -1,50 EUR, tēja (kanniņa 400ml)-2,20 EUR
Bērniem parasti pieaugušie pasūta pēc bērnu ēdienkartes
Pēc plkst. 23.00 – papildus apkalpošanas maksa 30,00 EUR/stundā

Tel: +371 29106538    

marupe@hercogi.lv

* restorānā papildus apskaņošana atļauta līdz 22:00
* pirotehnikas un konfeti izmantošana restorānā un tā āra teritorijā aizliegta
* banketa pasūtītājs nes administratīvo atbildību arī par savu viesu rīcību

Banketa piedāvājums
cena no personas 30,00 EUR
Minimums 10 personām

Gaļas plate/vārīta liellopa mēle, prošuto, čorizo, vistas fileja marinādē, liellopa rostbifs, marinēti dārzeņi

Zivju plate/garneles Butterfly,  kūpināta sviesta zivs, mazsālīts lasis, mazie kalmāri cepti saldajā čilli mērcē, mīdijas, ķiršu tomāti, redīsi

Uzkodu plate/ķiploku grauzdiņi, pavasara rullīši, grauzdēts bekons, kornišoni, ķiršu tomāti, marinēti sīpoli, ķiploku mērce

Salāti

Ceptas bietes ar lapu salātiem cidoniju mērcē ar kazas sieru

Tunča salāti Nicosie(lapu salāti kartupelis, ola, olives, gurķis, tuncis, kaperi, redīsi, sinepju-mārutku majonēzes mērce

Kraukšķīgie cepeša salāti ar grauzdētiem sīpoliem un marinētām celmenēm

Pamatēdieni (jaizvēlas trīs pamatēdieni):

Krāsnī cepta plekstes fileja ar burkānu biezeni, ceptiem sezonas dārzeņiem un baltvīna- spinātu mērci
vai
Krāsnī cepta laša fileja ar biešu biezeni, ceptiem sezonas dārzeņiem un “Béarnaise” mērci
vai
Krāsnī cepts cālis limončello-medus marinādē ar svaigiem lapu salātiem,ceptiem mini kartupelīšiem un BBQ mērci
vai
Pīles stilbiņa konfits ar ar burkānu biezeni, ceptiem  sezonas dārzeņiem un ķiršu-sarkanvīna mērci
vai
Jēra apakšstilbs lēni gatavots ar turku zirņu, dārzeņu sautējumu un sarkanvīna mērci
vai
Sautēti liellopu vaigi – kartupeļu biezenis, marinēti sīpoli un sarkanvīna mērce

Banketiem uz vietas restorānā – papildus 10% apkalpošana
Morss: 3,50 EUR/litrs       
Citronūdens ar piparmētrām un ingveru–3,50 EUR/1,5 litri 
Kafija -1,50 EUR, tēja (kanniņa 400ml)-2,20 EUR
Bērniem parasti pieaugušie pasūta pēc bērnu ēdienkartes
Pēc plkst. 23.00 – papildus apkalpošanas maksa 30,00 EUR/stundā

Tel: +371 29106538     marupe@hercogi.lv

* restorānā papildus apskaņošana atļauta līdz 22:00
* pirotehnikas un konfeti izmantošana restorānā un tā āra teritorijā aizliegta
* banketa pasūtītājs nes administratīvo atbildību arī par savu viesu rīcību

Banketa piedāvājums
cena no personas 33,00 EUR
Minimums 10 personām

Uzkodas/plates/salāti
Mazsālīts lasis uz mini kartupeļu pankūciņu ar bazilika aioli un briedinātām sinepju sēklām

Ķilava ar biezpiena-zaļumu krēmu, marinētiem sīpoliem uz tumšās maizes grauzdiņa

Liellopa rostbifs ar čipotle un briedinātām sinepju sēklām uz tumšās maizes grauzdiņa

Grilēta vistas fileja ar paipalu olu, cēzara mērci un kaperiem uz gaišās maizes grauzdiņa

Avokado muss ar ceptu batāti groziņā ar tomātu džemu

Gaļas plate/vārīta liellopa mēle, prošuto, čorizo, vistas fileja marinādē, liellopa rostbifs, marinēti dārzeņi

Zivju plate/garneles butterfly,  kūpināta sviesta zivs, mazsālīts lasis, mazie kalmāri cepti saldajā čilli mērcē, mīdijas, ķiršu tomāti, redīsi

Ceptas bietes ar lapu salātiem cidoniju mērcē ar kazas sieru

Kraukšķīgā pīles konfita  salāti  sezama-sojas mērcē ar redīsiem, zemesriekstiem, ķiršu tomātiem,   svaigu gurķi un sezama sēklām.

Cēzara salāti ar garnelēm

Pamatēdieni (jaizvēlas 3 pamatēdieni):

Krāsnī cepta plekstes fileja ar burkānu biezeni, ceptiem sezonas dārzeņiem un baltvīna- spinātu mērci
vai
Krāsnī cepta laša fileja ar biešu biezeni, ceptiem sezonas dārzeņiem un “Béarnaise” mērci
vai
Krāsnī cepts cālis limončello-medus marinādē ar svaigiem lapu salātiem,ceptiem mini kartupelīšiem un BBQ mērci
vai
Pīles stilbiņa konfits ar ar burkānu biezeni, ceptiem  sezonas dārzeņiem un ķiršu-sarkanvīna mērci
vai
Jēra apakšstilbs lēni gatavots ar turku zirņu, dārzeņu sautējumu un sarkanvīna mērci
vai
Sautēti liellopu vaigi – kartupeļu biezenis, marinēti sīpoli un sarkanvīna mērce

Banketiem uz vietas restorānā – papildus 10% apkalpošana
Morss: 3,50 EUR/litrs       
Citronūdens ar piparmētrām un ingveru–3,50 EUR/1,5 litri 
Kafija -1,50 EUR, tēja (kanniņa 400ml)-2,20 EUR
Bērniem parasti pieaugušie pasūta pēc bērnu ēdienkartes
Pēc plkst. 23.00 – papildus apkalpošanas maksa 30,00 EUR/stundā

Tel: +371 29106538     marupe@hercogi.lv

* restorānā papildus apskaņošana atļauta līdz 22:00
* pirotehnikas un konfeti izmantošana restorānā un tā āra teritorijā aizliegta
* banketa pasūtītājs nes administratīvo atbildību arī par savu viesu rīcību

Bēru banketa piedāvājums
cena no personas 23,00 EUR
Minimums 10 personām

Maza glāzīte salda vīna
Kūciņa
Morss, ūdens
Buljons ar pīrāgu
Cepeša salāti
Dārzeņu salāti ar Fetaki sieru, laima/etiķa mērce

Uzkodu plate/čederas siers, mednieku siers, marinēta liellopa mēle, grauzdēts bekons, grillēti vidusjūras dārzeņi, grissini

Pamatēdieni uz koplietošanas traukiem:
Krāsnī cepta baltā zivs ar garšaugu sviestu

Cūkgaļas cepetis

Kotletes

Piedevās:
Krāsnī cepti kartupeļi garšaugu sviestā

Štovēti kāposti

Baltvīna mērce

 

Svaigi cepta maize

Deserts:
Marakujas panna cotta ar ogu mērci

Kafija vai tēja

 

Nomas un apkalpošanas izmaksas  10% no rēķina.

Tel: +371 29106538     marupe@hercogi.lv

Pasūtot Hercogs ēdienkartes ēdienus līdzņemšanai -20%
atlaide

Kontakttālrunis +371 29106538

Scroll to Top
Scroll to Top